Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

AmmattilaispakettiAmmattimaiseen parranajoon perinteiset välineet settinä.

Setin sisältö on koottu ammattilaisten toiveista ja se sisältää seuraavat tuotteet:

-Kaksi Gold Dollar- partaveistä

-Nahka/balsastroppi

-Ulho -vaahdotuskulhon (väri valittavissa)

-Kaksi Omegan siankarvaista sutia

-Kaksi valinnaista RM-parranajosaippuaa

-Omega parranajosaippua

-LEA aftershave balsami sekä lotion

-Alunatikku

Ammattilaiselle on tärkeää pitää partaveitsi aina ajokuntoisena. Partaveitsi kaipaa aina huoltoa, se on desinfioitava kuten kaikki ammattilaisen käyttämät työkalut, ja jossakin vaiheessa veitsi kaipaa myös teroitusta. Terävää terästä tarjoaa edulliseen ammattilaispakettiin kaksi täysin ajovalmista partaveistä, jotta työsi voi sujua keskeytyksettä. Veitsen käyttöön kuuluu olennaisesti myös joka ajon yhdeydessä tehty stroppaus. Kapulastropilla vältät stroppausvirheet ja sen balsapuolella voit virkistää veitsen terävyyttä tarvittaessa. Huolellisesti käytettynä veitsi pysyy hyvässä terässä kymmenien parranajojen ajan.

Ulho -vaahdotuskulhon avulla saat saippuasta nopeasti ja helposti ylellisen, suojaavan ja liukkaan vaahdon. Kulhoon saat valmistettua vaahtoa tarvittavan määrän useampaakin ajokierrosta varten. Ulhon värivaihtoehtoja on myös jokaiseen makuun. 

Razor Masterin -parranajosaippuat ovat Suomessa valmistettuja takuu varmoja tuotteita. Tuoksuvaihtoehtoja on tällä hetkellä yksitoista, joista valitset kolme sinulle sopivaa. 

Omega parranajosaippua on osoittautunut monen ammattilaisen luotto saippuaksi, riittoisa ja laadukas saippua tämäkin

LEAn aftershave lotion rauhoittaa ihoa heti parrajon jälkeen käytettynä. Parranajon viimeistelyyn vielä tujaus LEAn aftershave balsamia.

Alunatikun kanssa saat tyrehdytettyä pienet nirhaumat

Kun teet nettikaupasta tilauksen ammattilaispaketista, lisäät Ulhon värin ja  saippuoiden tuoksuvalintasi tilausta viimeistellessä tai sähköpostitse. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja annan neuvoja tarpeen mukaan. 

Loppunut
Hinta:235.00 €